Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Μητσοτάκη επειδή γράψαμε για την ακρίβεια (ΦΩΤΟ)

 


Αυτή είναι η ομάδα στο Facebook από όπου μας περιόρισαν επειδή γράψαμε για την ακρίβεια.

Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που απασχολεί όλους μας. Καθήκον μας λοιπόν να μιλάμε για αυτό και με στοιχεία. Ενδεικτικό της ακρίβειας στα τρόφιμα, ήταν η αύξηση της τιμής στο σουβλάκι. Το 2021 κόστιζε περί τα 2,8 ευρώ και τρία χρόνια αργότερα η τιμή του κυμαίνεται από τα 3,30 έως τα 4,5 ευρώ.  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σοκ για ένα σουβλάκι στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως κάνουμε πάντα, κοινοποιήσαμε το άρθρο και σε ομάδες του Παλαιού Φαλήρου μόνο που οι διαχειριστές της ομάδας "Παλαιό Φάληρο" μας επέβαλαν ποινή-περιορισμό επειδή απαντήσαμε κόσμια σε σχόλια που ειρωνεύονταν το ρεπορτάζ μας για την ακρίβεια.

Τα ειρωνικά σχόλια που δεχτήκαμε είχαν έναν σκοπό, να πείσουν ότι δεν υπάρχει ακρίβεια και όπως έγραφαν ο Έλληνας πρέπει να σταματήσει την κλάψα, και να λέει τι; "Ζήτω ο Μητσοτάκης"; 

Δείτε μερικά από αυτά τα σχόλια που έγιναν δημόσια και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα, το δικό μας το βγάλαμε μετά την ποινή που μας έριξαν. Κάποιοι όχι μόνο δεν αντέχουν την κριτική και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία που δεν πληρώνεται από λίστες Πέτσα, αλλά παριστάνουν και τους ακομμάτιστους Φαληριώτες με ομάδες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.


Εδώ και η ποινή που μας επέβαλλαν με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα μας να μην μπορεί να κοινοποιήσει πλέον τα άρθρα της:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου