Kάντε μας LIKE στο Facebok για να ενημερώνεστε αυτόματα

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Προσοχή: Αν σας πουν ότι είναι από τον δήμο Παλαιού Φαλήρου


Επιτήδειοι προσποιούνται πως είναι υπάλληλοι του Δήμου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου εξέδωσε ανακοίνωση προειδοποιώντας τους πολίτες για περιπτώσεις δόλιων ενεργειών από άγνωστα άτομα που ισχυρίζονται ότι δρουν εκ μέρους του Δήμου.

Δείτε επίσης: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Μητσοτάκη επειδή γράψαμε για την ακρίβεια (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την παρούσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει καμία επίσημη πρωτοβουλία από τον Δήμο που να απαιτεί την επίσκεψη δημοτικών υπαλλήλων στις οικίες των κατοίκων.

Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε κάθε ύποπτη περίπτωση να επικοινωνούν άμεσα με την Αστυνομία. Επίσης, τους συστήνεται να μην επιτρέπουν σε αγνώστους την είσοδο στην οικία τους, εάν αυτοί δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους ή το σκοπό της επίσκεψής τους.

Η προειδοποίηση αυτή έρχεται σε μία εποχή που περιστατικά απάτης αυξάνονται, με στόχο κυρίως ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως ηλικιωμένους. Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι οποιαδήποτε επίσημη δράση θα ανακοινώνεται δημόσια και θα συνοδεύεται από σαφή ενημέρωση προς τους πολίτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου:

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν λαμβάνει δράση καμία τέτοια πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και να ζητήσουμε από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε κάθε περίπτωση να επικοινωνούν με την Αστυνομία και να μην δίνουν πρόσβαση στα άτομα αυτά στην οικία τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου